Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!
-
27-09-2022, 07:54:49CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi cektirdim temzi cıktı tuplerim acık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GECEN KUAFORDE Bİ BAYANIN 7 YIL COCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 CAY K.POLEN TOZU VE 1CAY K.BAL ACKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KURDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA COK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA COK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu goreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hic belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya calışın ..AYRICA babaanemgilin 2 cocuktan sonra bidaha cocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa surup bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup oyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tuplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış uşutmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını cok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İCİN..:Saruboceq: