Kizlaarr selaam bugun 16 eyluldeki yumurtlamamin uzerinden tam 20 gun gecti (ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayi) 2 kere erken gebelik testi yaptım ilk testimi 30 eylulde yaptım cok cok silik aşırı silik kaldırıp bakınca gorunen bi cizgi cıktı ikinci testimi 3 ekimde yaptım negatif bunlar predictor erkenn gebelik testleriydi 2 ekim regl gunumdu olamayınca 3 ekimde kan verdim ama gidip almadım sonuca sms yoluyla gelen linkten baktim beta 0.100 yani negatif fakat hala regl olmadım şişkinlik var cok yoğun akıntım oluyo ve bel ağrısı var tam regl oldum diyorum gidiyorum yok şeffaf yada beyaz akıntı normalde reglden 1 hafta yada 10 gun once gogus ağrım başlardı oda hic ağrımadı ama yumurtlama oldu 16 eylulde hem ovulasyon testinde cıktı hemde yumurtlama ağrısı akıntısı yaşadım o gun nasıl olur anlam veremiyorum yumurtladıysam ya regl olmam lazımdı yada gebe ama ikiside yok kizlar gec dollenme nasıl olur peki yani 16 eyluldeki yumurtlamada gebelik oluşsa şuana testlerde cıkardı o zaman o gunden sonra tekrar yumurtlamışmi olabilirim yaklaşık 2 hafta once kadin doğum doktoruna gitmiştim oyle bi kontrole sadece bebek duşunduğum icin karnımdan ultrasonla baktı kistin yok dedi eğer pco yad baska bi kist olsa karın ultrasonunda gorulurdu dimi lutfen cevaplarınızi bekliyorum