İnsanlığın ilk varolduğu donemde ,adamın biri şeytanı yakalamaya karar vermiş.Ancak bunun icin 40 yıl Tanrı'ya ibadet etmesi gerekiyormuş.Karısıyla , dostlarıyla ve butun dunyayla ilişkisini kesmiş, kendisini ibadete adamış. 40 yıl sora Tanrı, ibadetinin karşılığı olarak ona ağzı kapalı bir şişenin icinde şeytanı sunmuş. Artık ozgurmuş adam. Dunyada neler olup bittiğini gormek, nelerin değiştiğini oğrenmek icin sabırsızlanıyormuş. Şişeyi karısına teslim etmiş, ona iyi sahip olmasını soylemiş ve dışarıya cıkmış. Kadıncağız şeytanı cok merak ediyormuş. Ve merakına yenilip şişenin ağzını acıvermiş... Acar acmaz da şeytan şişeden fırlayıp cıkmış ve gulmeye başlamış. 'Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa cıkardın ' diye alay etmiş kadınla. 'Yok canım ' demiş kadın. 'Sen hic o şişenin icinde olmadın ki' 'Nasil olur? ' diye haykırmış şeytan.'Sen de gordun...şişeden cıktım ben!' 'Hic o şişenin icinde değildin, inanmıyorum buna. Nasıl o kucucuk şişeye girebilirsin ki?' Kafası atmış şeytanın .'Gireyim de gor ! ' demiş ve yeniden şişenin icine girivermiş. İşte boyle... Adamın şeytanı hapsetmesi 40 yılını, kadının ise yalnızca 5 dakikasını almış. Şeytan da şoyle isyan etmis Tanrı'ya 'TANRIM, MADEM KADINI YARATACAKTIN, O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIN ? '