Merhabalar biraz uzun bir yazı olacak, psikolojimin dipte oldugu biranda hamile oldugumu ogrendim kullandığım psikolojik ilaclarda vardı ama sorun yaratmamış olacakki bebeğin saglıgı iyi doktorun dediğine gore. Kazayla oldu istenmeyen bir gebelik bir kızım var ama bu cocugu hic istemedim psikolojimden dolayı korunuyordumda igneyle ihtimal sıfır olarak goruyordum ama değilmiş. Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum cok kotuyum zordayım her gun aglıyorum her gun stres sinir ilac kullanamıyorum aldırmama herkes karşı bende bir yandan kıyamıyorum ama maddi sorunlar eşimle artan sorunlar eşimin ailesi psikolojim derken mahvoldum ne duşuneceğimi bilmiyorum tek duşunduğum intihar etmek konuşacagım veya anlatacağım kimse yok ama o kadar cok şey şu 1 senede geldi ki başıma artık toparlanamıyorum bıktım herşeyden boyle cocuga ne faydam olacak kendime nasıl faydam olacak. İştahsızlık bulantı kusma zaten cok beterim ne yapacagımı bilmiyorum... 8 haftalık şuan cok kararsızım bir yandan onca insan cocuk istiyor nankormusun diyorum ama bir yandan yetemiyecegin cocugu buyutmekte gunah diyorum kıyamıyorumda delircem gercekten oyle bir boşluk ki adını koyamıyorum. İş kurmaya calışıyorum kurabilsem belki herşey duzelecek sabret diyorum ama ilaclarıda uzun zamandır kullanmadığımdan berbat durumdayım... ben ne yapcam