Ust uste bebeğini kaybedenler(3 kurtaj)
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Ust uste bebeğini kaybedenler(3 kurtaj)
-
27-09-2022, 07:38:02Arkadaşlar merhaba benim 2015 ten bu yana ilki 9haftalık daha sonra 7haftalık iki kurtajım oldu ikisinde de bebeğin kalbi durdu ‘şimdi yine hamileyim ama maalesef 8.hafta olmasına rağmen kalp atışı duyamadık. Psikolojim bozuldu heryerden sanki ultrasondan kalp sesi duyuyorum ,haftaya bu bebeği de alacaklar . Doktor bu gebelik oncesinde benim eşimin ve bebeğin kromozom testlerini istedi temiz cıktı ,daha sonra bana hsg cekildi orda da sol tupte hafif bir şişlik var dedi gecmişte bir enfeksiyon oluşmuş dedi. Trombofili testi yapmadan (pıhtılaşma olsa d solmasa da iğne vereceğim demişti) 4.haftadan itibaren corasprin ,clexane 0,6 ve alfasilin 500mg kullandım ,(antibiyotik 2,5 ay kullanılacak demişti) kan değerlerimde herşey iyi cıktı tiroid hastasıyım değerim yuksekti 4.haftada hemen ilacımı yukselttim kısacası herşeyi yaptık 6haftalıkken gittik herşey yolunda haftaya kalp atışı icin gel dedi gittim husran ,hala bekliyorum ucuncu kurtaj ım olacak sinirlerim bedenim yıprandı . Lutfen bana yardım edin daha once benzer şeyler yaşayan var mı? Ust uste benim gibi bebek kaybeden anneler ,anne adayları ,yardımlarınızı bekliyorum. Tedavi yontemi,doktor tavsiyesi ne olursa ,desteğinize ihtiyacım var