Kızlar merhaba. Benim tuhaf bir durumum var gecen ay 30 ekimde 2 gun suren kahverengi lekelenmem oldu. Adet oldum diye duşundum. Ertesi gun wc gittiğimde kalbim rahmimde atıyor gibi damar atışı hissettim bir kac saniye surdu. Sonra test yaptım silik ama belirgin cizgi cıktı. Acile gidip kan verdim 8.9 cıktı. 2 gun sonra tekrar kan verdim 9.2 cıktı. Devam eden 2. Gun tekrar kan verdim 0.875 cıktı. Kimyasal gebelik diye duşundum ki idrarda da cıkmadı sonraki gunler. Zeytinyağlı incir ve bal tarcın corek otu karışımı yemeye başladım hemen. 8 Kasımda yumurta akı kıvamında akıntı farkettim. Ovulasyon testi aldım tam pik değilse de koyuydu. Ertesi gun pik oldu ve sonraki gun silikleşti. Bu gunler değerlendirildi. Dunden beri 5 tane test yaptım. İlki bundan daha silikti. Sabah ilk idrarla yaptığım son test ektedir. Ben kimyasaldan hemen sonra tekrar mı hamilelik yaşıyorum yoksa duştu sandığım geri mi yukselmeye başladı acaba zira kanamam olmadı kanda değerim duştukten sonra Yorumlarınız icin şimdiden teşekkurler ❤