Herkese merhabalar, hamile kalmaya calışan bir kadın olarak, bir cok kez bu siteye girip saatlerce vakit gecirdim. Fakat uyelik yapmamıştım. Nedense bugun bir şeyler yazmak isteği ile dolup taşıyorum. Sanırım hem dayanışmaya hem de benzer tecrubesi olan varsa biraz konuşmaya ihtiyacım var.
37 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. 1,5 senedir cocuk istiyor ve korunmuyoruz. Bunun son 6 ayı bir yakınımı kaybettiğim icin cok randımanlı olmadı. Uzatmayım.Tiroid hastasıyım, ilacla kontrol altında değerlerim. Aynı zamanda da donem donem prolaktin yuksekliği yaşıyor dokstinex kullanıyorum. Reglim genelde duzenlidir 28 gunde 1 oluyorum bazen 26 yada 30 olduğu oluyor ama en fazla 1-2 gun oynar.
En son reglim 29 marttı. 1 nisan da bitti. 13 ve 14. gunler birliktelik oldu. Sonra ramazan, iş guc derken bir daha denemedik. 20 nisanda cok hafif pembemsi bir akıntım oldu. Erken regli olduğumu duşundu. Ama sadece 1 gun surdu. Hatta ilerleyen saatlerde kahverengi oldu. Normalde 26 nisan da regli olmam lazımdı olmadım. 3 gun gecti dayanamadım erken gebelik testi yaptım idrarda cıkmadı. Sonra bekledim regli olurum diye yine olmadım. 8. gun regli gecikmesinde kan verdim 0,100 cıktı. Doktor a yazdım kist vb. Yada hava değişiminden olabilir mi diye, evet dedi. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Kendimi hic hamile hissetmiyorum. Ama pembemsi akıntım geldikten sonraki hafta inanılmaz kabızdım. Goguslerim herzaman ki gibi şişmişti. Şimdi kabızlığım gecti, goguslerimin hassasiyeti gecti, sadece gogusumun kahverengi kısmında cok az yağ bezleri belirginleşmiş sivilce gibi.
Aslında bunlar hep bir belirti aramak biliyorum. Sadece net şekilde garip gelen benim reglim hic 13 gun gecikmez. Salı gunu doktor a gideceğim. Durumum bu, benzer şeyler yaşayan ya da fikri olan varsa yorum yazarsa sevinirim
İsteyen herkesin en kısa surede evlatlarına kavuşmalarını yurekten dilerim.
Regli Gecikmesi
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Regli Gecikmesi