Evet 5 kez duşuk yaptım 6.kez hamile kaldığımda yine kanama oluyodum bu defa da kaybedeceğimi sanmıştım ama rabbim bağışladı cok şukur şu an kızım kollarımda.neden mi bu mesajı yazıyorum cunku yaşadıklarınızı belki fazlasıyla yaşamış biri olarak ne olur umudunuzu yitirmeyin diye paylaşıyorum.okadar yıkım yaşadım ki...rabbim nasip etti.3.duşukten sonra butun araştırmalarım yapıldı ama herşey normal cıktı deneyin tutana kadar denildi her defasında daha az umutla denedik.6 .gebeliğim de kanamayla başladı ama bu defa olacak dedim surekli kendi kendime bunu tekrar ettim rabbim ne olur bu defa onu bana emanet et bana bağışla diye surekli dua ettim.ve hala duşuk yapanlaradır dualarım.hep internette benim kadar duşuk yapmış var mı diye cok araştırdım bulsaydım belki bana teselli olacaktı ama hep 3 duşuk yapanlar vardı sadece benim sanıyodum ve de bir daha cocuk sahibi olamayacağım hepsi duşuk olacak sandım.ama yuce yaradan istedikten sonra o kanın icinde hamileliğim surdu ve daha sonra yavrumu kucakladım.
Dediğim gibi belki size birazcık olsun umut olur yaşadıklarım ne bileyim paylaşmak istedim.dilerim rabbimde yaşadığınız son duşuk olur ve bundan sonraki hamileliğiniz sağlıklı our melekleriniz sizi bulur inşallahh...