2 sağ cocuk toplamda 7duşuk ve şimdi gecikmem var gebelik yok gorunuyor bana bilgi verirmisiniz yardımcı olurmusunuz?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 2 sağ cocuk toplamda 7duşuk ve şimdi gecikmem var gebelik yok gorunuyor bana bilgi verirmisiniz yardımcı olurmusunuz?
-
27-09-2022, 07:14:32Ben 36 yaşındayım 2 cocuk annesiyim.ilk evliliğimden 2 sağ cocuğum var ve 3 duşuğum. 2. Evliliğimide 3 sene once yaptım ve bu eşimden de 4 duşuğum var bende mutasyonlu gen var homozigot pai 4g olan. Surekli duşuklerim oluyor ilk 4unu kurtajlarla gecirdim son 3 duşuk kendiliğinden duştu. En son adet tarihim 1 şubattı o sıra işte biyokimyasal gebeliğim olmuş fakat 21 şubatta kadın doktoruna gittiğimde bana yumurtamın catlak olduğunu soyledi o gunde ilişkim oldu eşimle. Bugun tam 1 hafta gecikmem var ve doktora kan vermeye gittiğimde sonuc 2 cıktı yani gebelik yok gorunuyor. Haftaya kadar adet olmazsam yine kan vermeye gel dediler ama surekli sol kasığımda baskı ve ağrı var. Sizce hala gebelik oluşabilir mi hani son adet tarihim 1 şubatsa 21 şubatta yumurtam catlak gorunduyse bugun ile tam 1 haftada gecikmem var. ne zaman gebelik gorunebilir eğer oluşursa? Kafam cok karışık eşimle bir umut işte ALLAHTANDIR bekliyoruz olacak diye. Eşim belki ilaclardandır yada erken menopozdur diyor acaba doğru soyluyor olabilir mi? Ben ecopirin 100luk ve diofol isminde folikasit kullanıyorum. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi lutfen? Aslında iyi şeyler duymaya cok ihtiyacım var.