Merhaba,
Slither.io, Agar.io derken Diep.io geldi gencler yine rahat durmamış yeni oyun cıkarmış
Zevkli bir oyuna benziyor biraz oynadım oynarken de kayıta aldım..
Oyun basit oyun icinde olan ''Kare'' , ''Ucgen'' , ''Beşgen'' olan cisimleri oldurerek level atlıyorsunuz ''Dortgen'' olan daha fazla XP veriyor.
W,A,S,D İle oynanıyor oyun SPACE ile ateş ediyor veya Mause kullanabilirsiniz.
Oyun icin de diğer oyuncuları oldurerek ''Sıralamaya'' cıkabiliyorsunuz.
Oyun icin de aynı zamanda 8 Tane ''Ozellik'' var level atladıkca Ozelliklerinizi yukseltebiliyorsunuz Video icinde Sol Alt tarafta gorduğunuz gibi bunları yukselterek hızlı vurma, hızlı gitme gibi bir cok ozellik var.
Oyunda belirli bir seviyeye geldikten sonra Tank Topu Namlusunu değiştirebiliyorsunuz cift namlu , geniş namlu , 2li namlu ve bir cok namlu ozelliği veriyor.
Oyunun Sitesi : TIKLA
Slither.io, Agar.io derken Diep.io geldi gencler yine rahat durmamış yeni oyun cıkarmış
Zevkli bir oyuna benziyor biraz oynadım oynarken de kayıta aldım..Oyun basit oyun icinde olan ''Kare'' , ''Ucgen'' , ''Beşgen'' olan cisimleri oldurerek level atlıyorsunuz ''Dortgen'' olan daha fazla XP veriyor.
W,A,S,D İle oynanıyor oyun SPACE ile ateş ediyor veya Mause kullanabilirsiniz.
Oyun icin de diğer oyuncuları oldurerek ''Sıralamaya'' cıkabiliyorsunuz.
Oyun icin de aynı zamanda 8 Tane ''Ozellik'' var level atladıkca Ozelliklerinizi yukseltebiliyorsunuz Video icinde Sol Alt tarafta gorduğunuz gibi bunları yukselterek hızlı vurma, hızlı gitme gibi bir cok ozellik var.
Oyunda belirli bir seviyeye geldikten sonra Tank Topu Namlusunu değiştirebiliyorsunuz cift namlu , geniş namlu , 2li namlu ve bir cok namlu ozelliği veriyor.
Oyunun Sitesi : TIKLA