sekse cok duşkun ollan bir adam ogun hic ilişkiye girememiş gece yarısı eve donerken bankın uzerinde uyuyan birini gorur adam sarhoşluktan sızıp kalmış etrafta kimse yok işi bitirir sonra uzulerek cebine para koyar sarhoş sabah uyandığında elinicebine sokar bir bakar para gece yarısına kadar cok sevdiği kırmızı şaraptan icer gine sızar alışan adam hergece gelir giderken cebine para bırakıp gider ogun beyaz şarap alır satıcı sen kırmızı şaraptan başka bişey icmezdin neoldu der satıcının kulağına eğilip hemşerim senin kırmızı şarapın galiba biraz gt ağrısı yapıyouhaha:

Bir gun genc bir kız kumsala inmiş .Tam denize girecekken uzerindeki mayosu kopmuş ve cırılcıplak kalmış.Genc kız o panikle kumsalın uzerinde duran bir levhayı almış ve kabine doğru yurumeye calışmış fakat insanların tepki ve alaycı bakışlarını gormuş ve levhaya bakınca oradaki yazıyı okumuş:18 YAŞINDAN KUCUKLER GİREMEZ Kıpkırmızı olan genc kız hemen levhayı ters cevirmiş fakat tepkiler ve alaycı bakışlar daha da artınca levhaya bakmış levhadaki yazı ise şoyleymiş DERİNLİĞİ 1800 METREDİR 1000 METREDEN AŞAĞI GİRERSENİZ BOĞULURSUNUZ

Bir baba oğlunu Bolu'ya okula gonderir. Cocuk bir muddet sonra;
- ''baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti'' der. Babası bunun uzerine cocuğa para gonderir. Aradan bir kac ay gectikten sonra cocuk yine;
- ''Baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti'' der. Babası yine para gonderir. Biraz zaman gecmeden cocuk yine;
- ''Baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti'' der.
Babası bunun uzerine;
- ''Oğlum burası Corum ananın a....na korum para bitti anan gitti'

Alican fizik dersindeymiş… Hoca butun oğrencileri kaldırıp rutin sorular soruyormuş…
- ” Otobustesin cok sıcak ne yaparsın?
-Oğrenci: camı acarım,
-Hoca: soyle giren havanın surtunme katsayısı,
-Oğrenci: bilmiyorum,
-Hoca: otur sıfır” Bu boyle bir değil iki değil butun sınıfta surmuş herkes dokuluyor… Alican kalkmış…
-Hoca: oğlum otobustesin cok sıcak ne yaparsın?
-AliCan: Ceketimi cıkarırım.
-Ama oğlum cok sıcak…
-Gomleğimi cıkarırım…
-Oğlum cok cok sıcak…
-Alican dayanamamış: Hocam anamı da becerseniz size o camı actırmam….!

Amerikada en az 3 farklı objeyi kullanarak dunyanın temel sorunlarının ifade edilmesine dayanan bir yarışma duzenlenir. Bu yarışmaya bizim Temel de katılır ve sahneye başında gaz maskesi elinde bir demet cicek ve prezervatif takmış bir şekilde cıkarak birincilik odulunu kazanır. Sunucu Temel’i yanına cağırarak bu objelerden maske ile dunyadaki cevre kirliliğine, ciceklerle doğanın korunmasının gerekliliğine ve prezervatifle de doğum kontrolunun onemine dikkat cektiğiniz icin bu odulu size layık gorduk der. Bunun uzerine Temel aslında ben ” prezervatifle sevişmek gaz maskesiyle cicek koklamaya benzer. ” demek istemiştim der.

Emeklilik islemleri icin uğraşan adam sigortaya şahsen başvurur. Gorevli kadın yaşını doğrulatmak icin bir kimlik belgesi sorunca adam ceplerini arar, tarar ve cuzdanını evde unuttuğunu fark edince durumu anlatır. Gorevli kadin ” gomlek duğmelerinizi acın o zaman” der. Şaşıran adam bir bir acar duğmeleri ve bembeyaz goğus kılları ortaya cıkınca gorevli kadın ” tamam bu gorduğum yeterli ” yanıtıyla evrakları onaylar. Şaşkınlık icinde eve gidip emeklilik işlerini nasıl hallettiğini eşine anlatır adamcağız. Eşinden gelen yanıt bir başka olur:
- ”Keşke pantalonunun duğmelerini acsaydın, o zaman bir de maluliyet farkı da alırdın…

Kalabalık bir belediye otobusunde kadının biri haykırmış:
-Terbiyesiz adam ,yeter artık! –Adam “Aman bayan ne oldu ki?” – “Daha ne olacak gectin arkama. Taksim den beri ayıptır be!” – Adam “Efendim yanlış anladınız herhalde. Bugun aybaşı. Maaşımı aldım, cebimde o var. O dokunmuş olacak.”
-Kadın “İyi de be Adam , Taksim’den Şişli’ye gelene kadar maaşına zam mı geldi

Sihirli kurbağa bir gun ormanda gezerken, tavşan kovalayan ayı ile
karşılaşmış. Tavşan can derdinde, ayı et derdinde derken sihirli kurbağa duruma el koyup demiş ki:
- Her ikinizin de uc hakkı var. Dileyin benden ne dilerseniz ! Ayı :
- Bu ormandaki tum ayılar dişi olsun ve tumu bana tutkun olsun" demiş. Kurbağa anında ayının isteğini yerine getirmiş ...Tavşan ise:
- Bana bi kask ver demiş... O da hemen olmuş. Ama ayı icinden :
- Bu tavşan geri zekalı. Cuvalla para isteseydi, bin tane kask alırdı. demiş. Kurbağa ikinci isteklerini sormuş. Ayı
- Yan ormandaki tum ayılar da dişi olsun ve hepsi sadece beni arzulasın demiş... Trilink!!!! O da tamam. Tavşan ise:
- Ben hızlı bir motosiklet isterim. demiş Ayı iyice şaşırmış
"Bu tavşan hepten aklını yemiş olmalı !" diye duşunmuş Sıra gelmiş son isteklere....
Ayı
- Bu gezegendeki tum ayılar dişi olsun ve hepsi benim icin cıldırsın demiş. Kurbağa bu isteği de hemen yerine getirmiş. Tavşan once kaskı takmış, sonra motora binip marşa basmış ve son isteğini soyleyip gaza basmış:

- Bu ayı **** olsuuuun!!!