Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lutfen. Şuan cok kotuyum. 37 haftalık hamileyim. Detaylı testten beri bebeğimin kafa cevresinde bi haftalık gerilik var. 25inci haftada şeker cıktı. Diyet ve insuline başladık. O zamandan beri kilosu, karın cevresi ve kafa cevresi 2 hafta kadar geriden geliyor hep. Son haftalarda kafa cevresindeki gerilik 3 haftaya cıktı. Bugunku kontrolde doktor boy ve kilonun arttığını ama kafa cevresi gelişiminin 33uncu haftada durduğunu soyledi doktor. Bunun da iyi olmadığını ama kesin bişey soyleyemeyeceğini de. Mikrosefali konuştuk, bilemem olabilir dedi. Bi doktora daha gidiyorum baştan beri. Obur doktorda iki gun once kontrolum vardı, onda kafa cevresi 35 hafta cıkmıştı ve doktor on gunluk arada kafa cevresinde bi hafta buyume olmuş sorun yok demişti. Yani bi doktorun olcumune gore 4 hafta gerilik var ve gelişim durmuş. Obur doktorun olcumune gore 2 hafta gerilik var ve gelişim devam ediyor. Bebeğin boyu gunuyle uyumlu, kilosu da iki hafta kadar geride. Boyle olcumleri olanlar, sağlıklı doğum yapanlar nolur yazsın. Doktordan cıktığımdan beri kendime gelemedim, cok korkuyorum.