nisan ayında banyomu yaptırdım.kırdırdım tesisat vs yeni baştan yaptırdım.istediğim gibi oldu olmasınada nerden geldiğini bilemediğim bi kotu koku var lağım kokusu deilde gider kokusu yada ne bileyim bole tarif edemiorm pis bi koku.denemediğimiz şey kalmadı.yerdeki gider kapaklarını bile değiştirttim yeniden ustaya.şu yeni cıkan kendinden kapaklı ovguyle bahsedilenlerden almştık guya iyisi olsun die.sokturduk sulu olanlardan taktırdık.camaşır makinamı bile cıkardım acaba gider borusundanmı diye.tıkadık.yeni aynı.havalandırmamı dedik kapattık olmadı.klozeti bile sokturup yeniden taktırttım ustaya acaba hava filanmı alıor bi yerden die.yine olmadı.bugun en son gidip asma tavanın bi koşesini soktum aldım feneri elime baktım acaba ustten akıntı sızıntı filan varda gormedikmi diye.yok yok yokkkkkkkkkk

evi havalandırınca bir şey kalmıor ama kapatınca cam kapı evi sarıyor koku.hadi yazın idare ettik bunun kışı var.kızlar cok rica ediyorum bu derdi yaşayan var mı icinizde ? yardıma ihtiyacım var