Sevgili Anne Adayları merhaba
bir onceki sayfamız kapatıldı bildiğiniz uzere,burada herkes bilgi paylaşımında bulunmak icin var.
heyecanını sevincini hamıleliğin ne demek oldugunu,kesenen ne demek oldugunu,kalp atışının ne demek oldugunu,ikili uclu dortlu tarama testinin ne demek oldugunu
ve heyecanlı cinsiyet oğrenimlerini hep buradan birbirimize aktararak oğreniyoruz,hepimizin bir sanal adı var gercek adımızı bilmiyoruz bile,ama o kadar yakınız ki o kadar samimi ve icten sanki sanal değilde aileden biriyiz gibi,
lutfen bunu devam ettirelim,Allah nasip ederse bebeklerimizin bu ozel anlarını paylaşalım, bu guzel yolculugun sonuna kadar herseylerını paylasarak oğrenelim...
kimimizin ikinci ucuncu hamileliği kimimizin ilk bebegı hepimiz hassasız hepimizin hormonları tavan
hepimiz alınganız,ben calışan bir anne adayıyım ve daha strestliyim,buraya girerek iki gulup sohbet ederek kafamı dağıtıyorum yada merak ettiklerimi oğreniyorum
lutfen herkes empati yaparak soylediklerini duşunsun
"Alıngan" oldgumuz bir donem unutmayın,sakinlik her zaman iyidir,ben hepinizi cok sevdim,
tekrar başlıyalım,eski konuları acmadan kaldıgımız yerden iyi şeyler duşunup paylaşarak.
Sevgiler,
Graf,

Her gun birbirimize sevdiklerimize kendimize okuyalım burada paylaşalım

"Rabbi yessir vel tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

Anlamı :"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuclandır"

Hamilelik Boyunca Okunması Gereken Dualar

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Once Âyete’l-Kursî okunur, sonra (FelÂk ve NÂs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu Âyet okunur:

"İnne rabbekumullahullezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin summesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlubuhu hasısev veş şemse vel kamera ven nucume musehharatim bi emrih ela lehul halku vel emr tebarakellahu rabbul alemın.''

Meali :

Gercekten sizin Rabbiniz, altı gunde gokleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gunduzu, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle orten, guneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yucedir. (A'arf suresi, 54)

Anne AdayımızSon Adet TarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKacıncı bebekŞehirdua tarihisemt-gidilen hastaneuconn23 Eylul1 Temmuzİlkİstanbul