. Sonra bir mağazaya doğru ilerlemeye başladık.Arkadaşıma sandelyeyi durdurmasını soyledim.Bu otomatik değil freni yok dedi.Onumuze sınıf arkadaşım Furkan cıktı.Ona carptık.Oda sandalyenin ustunde cığlık atıyordu.Sadalyeyi zor zar sola dondurdum.İlerdeki bir ağaca carptık.Furkan'ın burnu kırılmıştı.Topları almaya calışan(Tarık) arkadaşımın bacağıda kırılmıştı.Ben arkada olduğum icin eğilip kurtulmuştum.Etrafımızı bir kalabalık topladı.Gorevlileri aradık.Okul muduru ailelerimiz ve hastane gorevliside geldi.Sonra ben bir gaz yaptım.Arkadaşım bacağına bakmak icin pantolunu acarken yanlışlıkla kilodunuda actı
.Ben gulmeye başladım.Polisler geldi.Ben guluyordum.Arkadaşım kilodunun actığının farkında değildi.İnsanlar kazanın fotoğrafını cekiyor gazeteciler fotoğraf cekip yarınki baskıyı konuşuyor guluyorlardı.
Ertesi gun arkadşaım kildu olmadan gazetede ve magazinde yayınlandı.Cok utandı.Bidaha ziyaretine gitmeme izin vermedi.Furkan hasteneden 1-2 haftada taburcu edildi.Sağlığına kavuşması 1 hafta 4 gun surdu.Tarık iyileşip okula geldiğinde herkez ona guluyordu.Sinirlendi gittiği yeri goremedi ve pantolununu yırttı bir oğrencide gelip kilodunu indirdi
.O an bunların benim yuzumden olduğunu anlayıp utanmıştım.Ama gulmemek elimde değildi
.Bir oğretmen geldi ve onu gazeteye sardı dikişe goturduler.Pantolonu dikilince.Kilodunu indiren arkadaşın disipline gitmesine guldu herkez.Cok falza guldukleri icin her kez gaz yaptı
.Etraf cok kotu koktu.İceri girdik.Havalandırmalar acıldı pencerelerde.Son dersti.Tarık beni okul cıkışı doveceğini soyledi
.Okul cıkışı geliyordu.Hemen servise kactım.Tarık'ın bacakları gucluydu ve beni yakaladı.Yanlışlıkla cope takıldım ayağım kayıp copun yanına duştum Tarık icine duştu.Bende copu ters cevirdim.İcinden duştu.Herkes ona guldu ama koktuğu icin kimse ona bakmadı.Not:Edepli olana +rep verebilirim