ne zamandır duşunduğum bir şey var yazayım yazayım diyordum kısmet buguneymiş şimdi ben forumlarda goruyorum hep genc arkadaşlar işte 20 yaşından tut 35 yaşına kadar gorduğumu soyluyorum herkes para kazanma derdinde hırsı icinde belkide bişeyler deniyor ama başarılı olamıyor yani genel olarak bakarsak herkesin amacı para kazanmak birisi spam yapar işi bilir para kazanır birisi ozgun calışır para kazanamaz gibi gibi

yıllar once abduko.com blogunu kurdum ben kodlama bilmeyen biriyim ordan burdan oğrendiklerimi ordan burdan aldığım kodları yapıştır dene yontemiyle yapan biri olarak kac senedir web işindeyim fakat işlerim nedeniyle siteyle cok ilgilenemedim siteyi ceşitli siteler yaptım en son geri blog yazmaya karar verdim ve son bir aydır yazıyorum.
kafamdaki duşunce şu bloggerda kurulmuş bir sistem ve 100 kadar yazar acılabiliyor ve o yazarlarda siteye yazı yazabiliyorlar ya herkesin amacı para kazanmakken neden herkes bir araya gelemiyor

şimdi gelelim parayı nasıl kazanacak 10 kişi sitede zaten reklam olsa şu an yok adsense alacağım yada yandex reklamları koyacağım en kısa zamanda arkadaşlar ayda 600 yazı girilmiş bir blog sitesi cok guzel para getirir 10 kişi boluşse yeterli diye duşunuyorum bilmiyorum duşuncelerim bunlar. tabiki durust arkadaşlarla calışmayı isterim.
bu arada web sitemin reklamını yapmıyorum sadece duşuncelerimi dile getirdim zaten alexa değerim cok iyi
abduko.com Site Overview
buradan bakabilirsiniz şimdi konu altına duşuncelerinizi yazarmısınız olumlu yada olumsuz kimseyi kırmayacak şekilde tartışalım istiyorum.