Kızlarrr bugun uşenmedim ben de toparlayabildiğim kadarını ya netten buldum ya da foto cektim ceyizlerimi ekliyim dedim, ben İstanbul'da ikamet ediyorum ve Antaltya'ya gelin gidiyorum bu nedenle coğu alışverişimi gidip gidip Antalya'dan yapıp evime bırakıp geliyorum; ama yanımda olanları ya da dedim ya netten bulduklarımı eklemek istedim; arada bir boyle boş gunum oluyr, bugun hem toparlandm biraz hem de foto cekmiş oldum.. Allah kısmet ederse butun eşyalarım ve ceyizlerim 23 Ağustos'ta Antalya'ya gidecek...
hala eksiklerim var haftaya birazını tamamlayacağım, kalan da artık evimde hallederimm...

Oncelikle ev tekstiliyle başlamıştım alışverişimee...annemin benm icin hazırladığı 2 adet cok guzel pike takımı var, havlular yemeniler de var ama hepsini gotureceğimi sanmıyorum..bunlar da satın aldıklarımız:

Karaca home-nevresim takımı

Tac-nevresim takımı

İssimo home-nevresim takımı

Tac-evlilik seti

Ozdilek bornoz ve hamam seti:

İssimo home bambu yorgan ve 2 adet ozdilek bambu yastık, 1 tane de annem yun yorgan diktiriyor..

Karaca'dan ceyiz seti aldım:
12 kişilik yemek takımım, buna cok benzer bir modeldi aynını bulamadım:

Karaca 12 kişilik catal-kaşık-bıcak setim(azcık daha ince cizgilisi olanı aldım nette yoktu):

Karaca-Kahvaltı takımım:

Karaca-Tencere setim-kırmızı:

Karaca-Seramik 1 pilav tenceresi, 1 buyuk tava, 1 kapaklı yumurta tavası; hepsi de mor renkli :

Emsan-bıcak setim, bordo rengi:

Bernardo-gunluk yemek takımım, icinde catalı bıcağı , amerikan servisleri ve su bardakları da var, ayrıca bir d egunluk kullanıma tepsi aldım:
Eki Goruntule 1212670

Koctaş'tan banyo ve ev icin arac gerecler aldık:

Eki Goruntule 1212629

Eki Goruntule 1212625

Bimeksve arcelikten kucuk ev aletlerimizi aldık:

Philips-utu:

Fakir-toz torbasız supurge:
Eki Goruntule 1212640

Arzum-tost makinası:

Braun-sac kurutma makinası:

Arcelik-blender ve su ısıtıcı:

Arcelik katı-sıvı meyve sıkacağı:

Bunlar da camaşırlarımdan birkacı : La senza-pierre cardinden..