Ortada duğunu gec evlilik duşuncesi bile olmamasına rağmen ben de ceyiz hazırlıklarına ufaktan başlayayım dedim
nedenimse cok komik ve herkesinkinden biraz farklı...
Ablamın yakın planda evlilik duşunduğu bir ilişkisi var,annem de heveslendi ve tenceresinden caydanlığına,ortusune,yatak takımına kadar derin bir calışmanın icine girdi.
(Tabiiki tamamen iyi niyetiyle) karşı tarafın duşuncesini sormadan yaptığı ortuler,harcadığı paralar,duyduğu "anne ben bunu sevmem ki" itirazlarına "fikrin değişir,herkes boyle soyler duğunden once tutuşur-karışma sen" savunmaları falan,acıkcası beni biraz korkuttu
İleride yaşayacağım evime gereksiz yere dunyaa para harcayarak gull dallı - hatır icin evimde tutacağım şeyler almasına gonlum razı olmadığı icin hazır o ablamın hazırlıklarıyla uğraşırken bende kabataslak alacaklarımı alayım diye duşundum.
Hem en azından ilk kızının hazırlıkları bitip bana donduğunde ortada olan şeylerden tarzımı anlar ve "heves seninki-kedili mutfak takımı mı olurmuş" cumlelerini falan tarihe gomer diye duşunuyorum

Acılış amacımı yazdığıma gore dekorasyon anlayışıma gelebiliriz
benim istediğim mesela yaz ayında butun banyomu kaldırıp deniz motifli paspasları-bibloları-seramikleri cıkartıp o yazı o temada gecirmek,kış gelince mesela perdeyi halıları kaldırıp kırmızı temalı eşyaları tabloları sermek..
yani yaşayan bir ev istiyorum.
ciceklerden haz etmem-bocekleri severim

yani mesela şu fareli sosluğa bayıldım

kedilere aşığım,bisikletsiz asla derim,cocuksu bir anlayışım var...Bu ikisinden dovme yaptırmayı bile duşunuyorum,o derece...
Evimde de şirin bir kedi objesi gorsem mutlu olurum.Cunku gittiğim iş goruşmesini soranlara bile "bahcesinde hamile kedi var-molalarda bebiş severim" diyen bir insanım,sokakta başkasının bisikletini gorsem bile mutlu oluyorum.Kendi evimde de boyle şeyler isterim

Ayrıca kendim yapacağım şeylere para vermek istemem,el emeğim olsun kargacık burgacık olsun,daha şirin..
universitedeyken yapışkanlı folyolardan yatak başlığı yapmıştım mesela,yetenekli sayılırım yani

herneyse,işte size ceyizime ilk alacağım şeyler...
olumsuz bir yorum gelmezse yarın sabah alacağım,hem fiyatı bana uygun geldi hem cok beğendiğim bir stil...
katı sabunluk: 10
diş fırcalık: 10
diş macunluk: 10
sıvı sabunluk: 17 tl
evmanya sitesinden LİMBO HOME KUŞ serisinden...