Kızlar Merhaba
Kadınlar kulubunu surekli takip ediyorum fakat uye olmak bugune kısmetmiş
Bundan tam 1 ay once eşimle mutfağımızı değiştirip daha spor bir mutfak yaptırma kararı aldık ve eşim bu konuda biraz araştırma yaptı ve cıkan sonuclar fiyat olarak dudak ucuklatacak cinstendi neredeyse vazgeciyorduk ki bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir ic mimarlık ofisi ile tanıştık. saolsunlar cok yardımcı oldular ve ic mimara karşı aklımda oluşan on yargıların hepsini silip attılar. mutfağım duşunduğumden daha harika oldu onerileri cok guzeldi ve o oneriler neticesinde mutfagımın yapılmadan bir fotoğrafını cıkardılar. fotoğrafı gordukten sonra aynı şekilde olacağına pek umudum yoktu fakat sonuc itibari ile ondan daha guzel bir sonuc cıktığını soyleyebilirim. 15 gunde teslim edebileceklerini aktarmalarına rağmen tam 12 gun sonra herşey bitmişti. mutfağımda vakit gecirmekten cok mutlu oluyorum ve hatta bayramdan sonra banyomuzun dekorasyonunu da yaptırmak istiyoruz size tavsiyem evinizle alakalı tadilat adına ne varsa uzmanına bırakın mobilyacıymış, fayanscıymış tek tek uğraşmak biz calışan hanımların işi olmadığını duşunuyorum. isteyen olursa evimi mutfağımı yaşanabilir bir alan kılan ic mimarların iletişim bilgilerini ozelden atabilirim