Arkadaşlar merhaba.Ben altı aylık hamileyim.4.aya kadar herşey cok guzeldi.Ufak tefek takıntılarım başlamıştı.Ama rahatsız etmiyordu.Sonra birkac gun sonra ben onumdeki ucuşan lekeler noktalar olurya belki biliyorsunuzdur.Onlarda artış olduğunu hissettim renklerinin koyulaştığını sanki.Yani oncesinde onlardan rahatsız olmayıp gayet mutluydum.On planda onları gormuyordu surekli.Ben bunların takıntı olduğunu duşundum eşime boyle takıntılarım başladığını soyledim.Doktora gittim goz doktoru klasik muayeneyi yaptı bişey yok dedi.Ama o zaman takıntı olduğunu duşunuyordum surekli.O yuzden doktora arttı felan demedim rahatsız olduğumu soyledim.Onceden de gozle ilgili bazı takıntılarım olduğu icin eşim takıntı diyordu surekli.Sonra iki ay gecti ben cok kotu duruma geldim.Doktor lustral yazdı.Bebek icin de ayrı korkuyorum bu bebeği 5 sene bekledik.Ama mecbur iciyorum 25 mg.Sonra ben iyi gunlerin fotoğraflarına felan bakıp ic cekiyordum.Konuşmaları felan okuyup cok uzuluyordum.Takıntı mı bilmiyorum ama konuşmalarda hep aşı tarihinden sonra boyle olduğumu fark ettim.Cok korktum aşı oldum ve bu ucuşanlar bu şekilde oldu diye.Ole tahmin etmediğim icin gidip ikinci aşıyı bile olmuştum.Herkes aşıdan olmadını sacma olduğunu soyluyorlar.Ama ben oluyorum sanki eskş herşeyi ozledim.Goz doktoru goz dibi muayenesi istemedi bir de damla damlatılması gerektiği icin bulanık goruluyormuş bir kac saat.Cok korkuyorum.Hamile oldum diye mi bole aşıdan mı diye cok kotu oluyorum.Siz olsaydınız ne yapardınız.