Selam arkadaşlar Bayadır siteyi takip ediyorum. Cozum buluyorum ama bugun uye olmak nasip oldu. Şuan 22 haftalık hamileyim. Dun kontrol icin doktora gittim ve doktor once cok iyi kolu şu bacağı falan diye gosterdi tam bitti derken 1 dk 1dk diye durdurdu ne oldu dedim daha once size bişey soylemediler mi dedi yok dedim. Bebeğin karnında acıklık var ve organları dışarıda dedi beni erciyes tıp fakultesine sevk etti. Bugun sabah erkenden gittik. Doktor aldırmayı duşunuyor musun dedi hayır dedim. Karın kasları gelişmediğini icin organları dışarıda kalmış Cok azda olsa boyle vakalar olabiliyor doğumdan sonra ameliyatla organları iceri alınıp tedavi ediliyor falan dedi ve haftaya resimli ultrason icin randevu verdi birde bir doktor onerdi erdem Şahin diye erciyes tıp fakultesindeymiş. Ucretli bakıyormuş haftaya renkli ultrasonu ona gosterin dedi. Neyden olduğunu sordum tıpda bunun bir acıklaması yok sakatlık değil tedavi edilebilir doğumsal bozukluk dedi. Sonra geldim sağlık ocağında ki ebeye boyle boyle dedim oda doğuma kadar sonradan duzelebilir sonradan kasları gelişir icine cekip kapanabilir yoksa doğumdan sonra ameliyatla tedavi ediliyor dedi. Bu durumu yaşayanlarınız yada tanıdığınız var mı? Ne durumdalar yardımcı olun lutfen
Doktorun sevk kağıdında yazanları eke atıyorum. Cevap verenlerden şimdiden Allah razı olsun.