Merhaba arkadaşlar konuyu acmaktan cekinmiştim ilk başlarda dengesiz yorum vs. gelir diye fakat sonra acmaya karar verdim.Konu kesinlikle yardım icin acılmıştır.Gereken yardım toplanınca videolar veya fotograflarla kanıt yardım yapan kişilere gonderilecektir.
Yardım toplamak istediğim kişi 11 yaşında erkek cocuğu anne babası ayrıydı.Babaannesinin yanında yaşıyordu evde sadece babaannesi ve bahsettiğim cocuk kalıyor.Bundan iki hafta once babası vefat etti.Şimdi bu cocuğu azda olsa mutlu etmek adına yardım toplamayı duşunuyorum.Yapılacak yardım illa para olmak zorunda değil.
Oncelikle ucuz bir laptop almayı duşundum sonucta okuyor 6. sınıfa gidicek ihtiyacı olur veya ne biliyim oyun oynar arada diyerek cok ust bişey değil duşuk ozelliklide olabilir.Daha sonra okullar acılacak malum defter,kitap,kalem,silgi gibi ihtiyacları karşılayabiliriz.Eger toplanan yardım yeterli olursa uzaktan kumandalı araba vs. şekilde vakit gecirebileceği oyuncak alınabilir.Yardımın bende toplanması onemli değil.Herhangi bir admin arkadaş aracı olursa yardım onda toplanır gerekli şeyler alınır kargolanır.
Yardım etmek isteyen olursa konunun altına yazması yeterli.
NOT : Sadece para yardımı değil defter alıp gondermek isteyen veya diğer ihtiyaclarını alıp gondermek isteyen olursa daha iyi olur.
Alınan yardımlar :
1- @EricH -- 10 tl paypal
2- @kajaga -- 10 tl paypal
3- ismini vermek istemeyen bir arkadasımız bilgisayar kasası yollıyacak.(ekran,klavye,mouse toplanan paralarla alınacaktır.)
4- @turgut06 -- 10 tl paypal
5- @sertankona -- 10 tl paypal
6- @pynrs 300 tl -- teb bankası (klavye mouse ve lcd monitor alınacak)
7- ismini vermek istemeyen bir arkadaşımız kırtasiye malzemesi corap vs. yollıyacak
8- ismini vermek istemeyen bir arkadaşımız -- 10 tl Teb bankası
9- ismini vermek istemeyen bir arkadaşımız -- 50 tl paypal
10- ismini vermek istemeyen bir arkadaşımız -- 50 tl teb
11- ismini vermek istemeyen bir arkadaşımız -- 50 tl teb
yardım icin hesap numarası : TR890003200000000022731918 (Sinan karayaman teb bankası)
Paypal : [email protected]
Lutfen acıklamaya yardım yazın forum nickinizi ekleyin.
Satın alınanlar :
19,5 inc 2 yıl garantili lcd monitor klavye mouse yine 2 yıl garantili -- 255 TL
Kalan bakiye : 245 tl (toplanan yardımla migros veya tansaştan hediye kartı alınıp verilecek)
Kırtasiye malzemesinde destek olmak isteyen arkadaslarımız olursa pm atabilirler.
Gerekenler alınırken mutlaka ve mutlaka faturaları alınıp fotografları yardım yapan kişilere gonderilecektir.
YTpara ailesi olarak gelin bir cocuk sevindirelim
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- YTpara ailesi olarak gelin bir cocuk sevindirelim