Gelinlikti, kaftandı, kıyafetti ıvır zıvırdı derken kendim İstanbul'da otuduğum icin evimiz de Antalya'da olacağı icin mobilyalara yeni sıra geldi... 1 haftadır Antalya'daydım ve eşyalarımızı da hallettik, hepsini toplu olarak bir başlıkta paylaşmak istedim:

Once Tepe Home'dan oturma odamız icin kucuk bir koşe takımı aldık, yatak olabiliyor ve ortadaki puf da bazalı, cok kullanışlı geldi, tabi fotodaki rengi değil; hemen yanına eklediğim mavi tonu; minderler de kelebekli desenden olacak , ah bu ben kelebek aşığı :

Doğtaş'dan yatak odamızı beğendik nişanlımla, ikimz de bayıldık cok modern geldi, burda tek değişiklik benim yatağım bazalı olacak:

Alfemodan salon takımı ve yemek odamızı aldık, tv unitesi ve orta sehbası da aynı yemek odasının; salon takımının sectiğim renkleri murdum mor ve bej hemen yanına ekliyorum:

Yine Alfemodan mutfak masası ve banklarını aldık, banklardan birini kırmızı istedimm:

Duşa kabini de nişanlım kelebek yaptırmış, kelebek sevdam yuzunden ama aratık başka yerde kelebek kullanıp boğmayı duşunmuyorum :

UMarım Allah hepimize icine sinen eşyalarda aşkla huzurla yaşamayı nasip eder

Sırada halılar,perdeler ve kucuk ev eşyaları yemek takımı falan var, onlar da inş bayramdan sonra