Herkese Oncelikle hayırlı gunler dileyerekten konuyu acıyorum. İnternette vakti zamanında bulduğum bir web sitesi gunluk ceşitli program dağıtımları gercekleştiriyor. Programların dağıtımı illegal bir şekilde değil tamamen web sitesine ozel indirimler sayesinde %100'e varan bir indirim soz konusu oluyor
Advanced System Care kullanan birisi olarak programı bu sayede full şekilde kullanıyorum ara ara video edit programları veya ceşitli alanlarda programlar icinde değişik oranlarda indirimler mevcut oluyor. Fazla teknik konulara takılmadan bugun dağıtılan programın linkini ve websitesinin adresini veriyorum.

Bugun dağıttıkları program Smart Dns Proxy %100 indirimli şekilde normal ucreti 29,99$ web sitelerinde 14 gunluk demo ile indirilebiliyor. Detaylı kullanım ve kurulum icin web sitesinde yonlendirmeleri mevcut

Free Smart DNS Proxy + SmartVPN (100% discount) - SharewareOnSale

Programı indirmek icin mail adresimi giriyoruz ve indirme bağlantısı bizlere yonergeleriyle birlikte yonlendiriliyor

Web sitesinin direk adresi Daily software giveaway and discounts | SharewareOnSale

Web sitesini surekli takip etmiyorum lakin gunluk dağıtılan programları veya benzeri sitelerde bunun gibi etkinlikleri bir konu altında toplayarak ihtiyacı olanlar icin guzel olabilir