Ben 18 haftalik hamileyim..2-3 haftadir cok yoruldugumda,bişey kaldirdigimda,cok yurudugumde vs. ic camasirimda bir islaklik oluyordu..akinti gibi degildi..nem gibi,ter gibi bişeydi..onceleri ter sandim..ama biraz pimpirikli bi tip oldugum icin doktoruma sordum bunu..amnios sivisimi acaba diye duşunuyordum..doktorum bana bir ped verdi..asit olcer turnosol kagitlarindan vardi icinde..
1gun kullan dedi..kirmizi olan kagitlar eger lacivert olursa bebegin suyu olabilir dedi..ben 1 gun kullandim ve mor oldu kagitlar..doktorum hemen pedi gormek istedi..hemen gittim ve bebegin suyu oldugunu soyledi..baska turlu bir akintida olabilirmiş (hormonal bi akinti)..ama riske atamayiz,bebegin suyu geliyor,azaliyor gibi davrancaz dedi..bebegime bakti ultrasonla..hamdolsun suyu iyi,kalbide atiyordu..ama cok az azalma gordu amnios sivisinda..bikac test yaptirdi..normal cikmişlar..ama antibiotik verdi genede..bide progeston iciyorum..
cok erken oldugu icin rahim kendini toparlar muhtemelen,ama toplayana kadar yaticaksin dedi..şimdilik 15 gun yat ve gel dedi..sali gununden beri surekli yatiyorum..
kadinlar kulubunde ve nette bu konuyu cok araştirdim..basina bu olay gelen kişiler var..ama kimsede benim kadar erken olmamiş

bide sizlere danişayim dedim..sizde yada cevrenizde bu kadar erken basina boyle bişey gelen varmi? yatak istirahatinin ve bol su icmenin faydasini goren varmi? tavsiyesi olan varmi?
herkese teşekkur ederim şimdiden..Rabbim tum gebelere sorunsuz bir hamilelik,sorunsuz dogumlar nasip etsin inşaAllah..