Arkadaşlar doğtaştan 3. ayda fantastik oturma grubu aldım uzerinde gomme duğmeler var ve surekli kopuyor. 4 aydır evime surekli servis gelip duğme dikiyor. Tuketici mahkemesine sordum durumu ve 1 yıl icinde 4 defa servis goren urunu değiştirme veya iade hakkım varmış. Doğtaş yetkilileri ile goruşuyorum bana koltukların kul yapısı olduğunu ve bu tarz şeylerin normal olduğunu soylediler. Servislerinden kağıt istiyorum vermiyor. Şimdi evime gelen servis sayısı 2 olarak gorunuyor. Tam bir sahtekarlar. Tuketici mahkemesi ile goruştum savcılıktan telefon kayıtlarını cıkarttıracağım. Hatta gelen servis bile marmarise her geldiğimizde buraya uğruyoruz diyordu şimdi nasıl oldu da servsis sayısı 2 ye duştu anlamadım. Siz siz olun bu firmadan birşey almadan once yazdıklarımı iyice duşunun. Bir urun aldığınızda onemli olan satış sonrası hizmet ve durustluk ben doğtaş mobilya konusunda gercekten cok buyuk bir hayal kırıklığı yaşadım. 2 tane 3lu koltuğa 2400 tl para odedim sırf kaliteli bir firmadan urun alayım diye ama yanılmışım umarım sizde yanıulmazsınız.