Kızlar nasipse 19 Ekimde duğunumuz var. Aslında 31 Ağustostu ama kayınvalidem vefat edince erteledik. Eşyaları taa nisan ayında aldık. Evi de gecen ay tuttuk. Sorun şu ki annemin istekleri oldu hep

Yani benim ve eşimin istemedği ama almazsak da annemin burnumuzdan getireceği gereksiz tonla eşya aldık. Orneğin gumuşluk konsol fazladan oturma odası icin 2 cekyat vs... Tuttuğumuz ev 90 metre kare sanırım. olcuyu tam bilmiyorum ama eşyalar hep ust uste oldu

Yatak odam sığmadı geri yollayıp başka sectim ama adamlar ısrarla bu da buyuk dedi. neyse artık buyuk falan kabullendik. ama asıl sorun şu ki misafir odası dediğimiz salona eşyalar cok geldi. Aldığım koltuklar buyuk biraz aşağıda resimleri var. yemek masası konsol vitrin falan cok kapattı odayı ben o odaya sadece yemek masası istiyordumczaten konsol şuan acıkta bilmiyorum ne yapacağımızı ne olur bana akıl verin evin resimlerini yukledim. Her fikire acığım.
Salon ya boyle olacak dedik
ya da boyle
Burası da salonun diğer kısmı yemek masası ve vitrin. Eğer Salon ikinci resimdeki gibi olursa iki tane uclunun arasına vitrini koyup konsolu da vitrinin yerine koyacam.
ya da o lanet konsolu bu hole tepiştirecem
ki holde yer kalmayacak... kafayı yiyicem ya
Şeytan diyor at hepsini ya

Akıl verin lutfeeennnn
Bu arada evim tam yerleşmedi perdeler vs idareten takılan eski perde.