Merhaba ben 15 Nisanda kurtaj oldum.Adet olmadan kurtajdan 40 gun sonra hamile olduğumu oğrendim 25 Mayısta kese karından gorunmedi alttan bakınca doktor yeni oluşan bi kese olduğunu duşundu 28 mayısta karından keseyi gordu.Keseye gore 5 hafta dedi.(5 hafta olma imkanı yoktu ama adet tarihine gore hesaplamadan dolayı 2 hafta fazla gibi hesaplandığından galiba ) 2 hafta sonra gel kalbine bakalım dedi.İlk hamileliğimde 6+2 de bebeğin kalbi durmuştu bende dayanamadım 11 gun sonra (8 Haziranda) 6+4 olması gereken zamanda ozele gittim. Doktor henuz kesenin kucuk olduğunu 20 mm olduğunda kalp atışının duyulduğunu soyledi.Keseye gore 6+3 tu bir gune takılmadım cihazdan da farkedebilir.Bebek cok kucuk bir nokta şeklindeydi tutunmuş dedi. 2-3 hafta sonra gel dedi kalp icin. 1 hafta gectikten sonra ben devlete gittim. Kendi gorunduğum doktorun işi cıkmış gitmiş. Başka bir doktora gorundum ama o doktora hic guvenmiyorum baktı daha kalp atışı yok 2 hafta sonra gel dedi kac haftalık gorunduğunu sordum 5+6 dedi (normalde 7. Haftada olması lazım) durumu anlattım bir hafta oncesinde 6+3 dendiğini doktor benim cihazımda ben bu şekilde olctum 2 hafta sonra gel demekten başka bir şey soylemedi. Tabi haftasını o şekilde soyleyince ben kafamda bitirdim yine kalbi durdu diye duşundum.O gunden sonra kahverengi lekelenme başladı akıntının icinde kan gorunce ben bebeği duşureceğimi duşundum korktum. Devletteki diğer doktor gelmişti ona gittim durumu anlattım baktı kese duzgun gorunuyor dedi. Ozelde cok kucuk bi noktada olan bebek daha belirgin gorunuyordu bu sefer Keseye gore değil de bebeğe gore olctu 6+1 cıktı 2 gun onceki ile de uyumluydu ama onceki haftalarla uyumlu değil. Kalp atışı yine yoktu.Kendimce duşunuyorum diğerlerinde Keseye gore olculmuştu şimdi bebeğe gore olculduğu icin mi acaba diyorum ama kese 8 haziranda da 17 haziranda da 13 mm idi. Kese gelişmeden bebek gelişir mi anlamadım. Doktor progestan verdi 1 hafta sonra gel dedi dinlenmemi bol su icmemi ilişkiye girmememi soyledi. Progestanı kullanıyorum ama acaba olu bebeği mi karnımda tutuyorum ilac kullanarak diye duşunuyorum.Guvenmediğim doktor haric ultrason goruntulerini vermişti aşağıya ekledim birisi haric diğerleri devlet. Bu konuda bilgisi olan benzer durum yaşayan yardımcı olur musunuz Ben zaten kotuyu kabullendim gercek neyse onu oğrenmek istiyorum.