Ofke diğer anlamıyla sinir, insanların tamamında olan ic gudusel davranışlar, hatta Amerikalı hekimler tarafınca yapılan bir araştırmaya gore hayvanlar,
insanlara gore daha fazla ofkeleniyor.
Ofkelendiğimizde hepimiz bir dostumuzun yanına gidip ona durumu anlatırız, durum hakkında eleştriler yapıp kendimizi rahatlatırız.
Dostlarımız her zaman yanımızda olamıyor veya onlar ile iletişim kuramıyoruz.
Dertlerimizi internette bir sayfaya yazsak ve bu sayfa bizlerin kimliğini gizlese, tum dunya genelinden bu durumlar yorumlansa ne kadar guzel olur duşundunuzmu ?
Bunun icin bazen facebook, twitter vb. sosyal mecralar kullanılıyor.
Ama kimliğinizi gizleyemiyorsunuz, ustune birde butun tanıdıklarınız sizler hakkında arkanızdna konuşuyor, tabir-i caiz ise gıybet yapıyorlar.
Sizlere Ofke.com'u tanıtmak istiyorum; yukarıda kucuk bilgilendirme yapmıştım, bu proje sizin yukarıda listelediğim tum dertlerinize care olacak sizleri sakinleştirecektir.
Ofke.com 2016 senesinde 2 yatırımcı ile 1 aylık bir sure icerisinde geliştirildi, gecelerini gunduze eden bu yatırımcılar, butce eksikliği sebebiyeti ile geliştirme işlemini ustlendiler.
Asp.net altyapısı ile geliştirilen bu ozel yazılım sayesinde ip adresiniz veya isminiz kayıt altına alınmıyor.
Aynı zamanda internetteki milyonlarca wbe sayfasında olduğu gibi icerisinde onlarca guvenlik acığı yok, bu kullanılabilir olmasını sağlıyor.
Ofke.com şuanda 800 kişiden fazla uyeyi bunyesinde barındırıyor, kullanıcı kitlesini arttırmak isteyen Ofke.com ceşitli reklam ağları ve forumlarda tanıtım yapmakta.
Ofke.com'a kullanıcı kitlesinde arttırma konusunda yardımcı olursanız ileride moderatorluk kazanabilir, dunyaca unlu bir projeyi referans edinebilirsiniz.

Saygılarımla / Dksy