Arkadaşlar herkese merhaba. Malum ytyi biliyorsunuz artık gelir falan yok kalmadı. Eski spam anlayışından kurtulamadık bi turlu. Pintereste gireceğim. Ancak site nasıl kurulur ? İcerik nasıl cekilir ? Pin to Pin veya başka sitelerden ozgun gorseller bulup ban yemeden nasıl sağlam calışılır ? Eski youtube hatalarımı yapmak istemiyorum artık. Daha cok kazanmak varken uşengeclik yapıp ayda 10-15 kanal yapıp 6 haneler kazandım ama daha fazla kazanmak varken sallamadım bana yeter dedim. O zamanki pişmanlıklarımı yaşamamak icin sağlam girip bu işi yapmak istiyorum .
Ancak cok sayıda eğitim satan var 50 tlye eğitim satanda var 500 tlye eğitim satanda bunların mantığını cozemedim. Biraz gec kalmışız farkındayım ama ytdende bildiğimiz gibi 2015 te 2016da Yt bitti derken millet kazanıyorduk hala kazananlar vardır eminim tabiki ama Pinterestede biraz ban olunca pinterest bitti spam bitti diyorlar. Ben tabiki buna inanmıyorum. İllaki cozumunu bulan bilen calışanlar vardır.
Biraz lafı uzattım ama gercekten hakkını veriyor. Bu işi biliyor eğitimini alabilirsin sana buyuk katkısı olur dediğiniz kim var ? Eğitim satanlar arasındaki bu 5-10 kat fiyat farkını acıklayabilecek var mı ? Gercekten kazanan eğitimle uğraşmamak isteyende vardır ancak bi abi bi dost bi arkadaş olup yuzyuzede goruşebiliriz. Acıkcası bu kadar gec kalmışken işi bilmeyipte ben eğitim satıyorum diyenlerle daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum.
Yardımcı olmak isteyenlere ve sorduğum sorulara cevap verenlere şimdiden teşekkur ederim. Hayırlı Gunler. Bol Kazanclar..
Pinterest Eğitimini Kimden Almalıyım ?
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Pinterest Eğitimini Kimden Almalıyım ?