Merhaba ben 18 yaşındayım soyle anlatayim gecen sene dua ettim allahim hakkimda kim hayirli diye ruyamda bi cocuk gordum dolmuscu bana bakıp gulumsuyordu 1 hafta gecti gecmedi aynı ruyamda ki dolmuş onumden gecti icinde bi cocuk benim gozumun icine bakıyor o anda kalbim farklı attı oyle gecti onumden o gunden sonra dershaneye giderken filan surekli karşılaşmaya başladık ne zaman karsilassak gozumun icine bakıyordu arkadaslarimda diyordu tek sana odaklanıyor diye boyle bakışmaya başladık sonra bizim mahallede bi cocuk vardı onun arkadaşı olduğunu oğrendim onun yanına geliyordu bazen beni bi kac kere mahallede gordu hatta birinde kafasını cıkarıp baktı 1 yıl boyunca bi suru şey oldu bana bakıp gulumsemeler korna calma lar kafasını cıkarıp bakmalar ne zaman hayırlı desem o cıkıyordu karşıma ruyalarıma ilk defa bu kadar birini yakın hissettim kendime ne dusunduysem onla gercekleşiyordu uzaktan bi suru şey oldu dolmuşa sınavım var diye binmedim şimdi binmek istiyorum o calismiyor ne zamandır gormuyorum ama aklıma hep o geliyor başkasına bakmak istemiyorum hala onu bekliyorum adını bile bilmiyorum tesaduf olduğunu da duşunmuyorum ama onu seviyorum ne yapmam lazım