TTnet Kullanıp adres değiştirecekler ( nakil yapacaklar ) dikkatli olun...

Yaklaşık 2 ay once , ttneti aradım ve taşınacagım adreste internet durumunu sorgulattım. Bana fiber olmadıgını ancak dsl kullanabilecegimi soylediler ( muşteri hizmetlerinden bir abla )

Taşındıktan 3 gun sonra nakil talebinde bulundum ve bana dairemde altyapı olmadıgını o yuzden nakil talebi alamayacaklarını soylediler ( yine muşteri hizmetleri )

Turktelekoma gittim , 10 gun icinde gelecek - 1 haftaya ordayız - yav biz oraya gelmemişmiydik ... siz ttneti bi arayın ... (şimdi geliyoruz , yarın ordayız dedikleri icin interneti dondurmadım )

TTnet : Siz bi turktelekoma gidin ...

Son 2 ayım bu şekilde gecerken ttnet kullanmadıgım internetin 2 aylık faturasını da paşa paşa cıkardı... Bari bu faturayı odetmetmeyin ayıp dediğimde de nakil talebiniz olsaydı odetmezdik dedi.

internet var diye kandırdınız , sonra nakil talebi yapamazsınız alt yapı yok dediniz, nasıl talepte buluncam şimdi bulunayım o zaman diyorum. Bulunamazsın alt yapı yok diyor. O zaman faturayı odetmeyin yazık bana diyorum , ama nakil talebin yok diyor....

Ses kayıtlarımı dinleyin beni yanılttınız diyorum , Kasım ayında hic ses kaydınzı yok diyo ... İşlerine gelmiyo ya bulamadılar ...

Mahkemeyle uğraşır catır catır fazlasıyla alırım o parayı da , beni yanıltan kızcağızın canını yakarsınız onu da biliyorum ... Asgari ucret maaşından kesersiniz...

İşte ttnet işte kalite .Bu dunyada tekel olcan. İstersem bağlarım istersem bağlamam sus otur ,faturanı ode sesini cıkarma dicen ... Hayat sana guzel ttnet. .

Size soylenecek coook şey var , ama sadece flagcılara ve sahte telifcilere gelen şarkılar size de gelsin diyorum ... Başka sozum yok .