Herkese merhaba,gunaydın,iyi akşamlar;; artık bu yazıyı her ne vakitte okuyorsanız.

Oncelikle kendimi tanıtmak isterim. Bir kac ay sonra 22'sine girecek, şuan universitede bilgisayar muhendisliği okuyan biriyim.Bu gune kadar garsonluk-komilikten tutun 4-5 farklı meslek kolunda calışarak ailemden bir kuruş para almadan okul kitaplarımı aldım, harclığımı cıkardım ve gecimimi sağladım.Bu aralar iş bulamıyorum fakat konu bu değil.

Başlıktada belirttiğim gibi 4-5 yıldır youtube'la icli dışlıyım.Yıllardır o forum senin bu forum benim okumadığım başlık kalmadı.
Başarı hikayelerini okudum motivasyon kazandım,Yardımcı olmak isteyen guzel insanların tavsiyerini okudum bilgi edindim.

Fakat 5 koca yıldır spamcılığı ve bu tarz işlerin nasıl yuruduğunu az cok bilmeme rağmen bir arpa boyu yol alamadım.Bunun adını ne koyarsanız koyun şanssızlık mı ? doğru kategoriyi secememek mi? yoksa nasiptir olmazsa olmazmı bilemedim.

Okulumun bitmesine 2 sene kaldı ve ben bu zamanı cok iyi değerlendirmek istiyorum.Gunde en az 10 saat bilgisayar başındayım.Biliyorum şu an durumlar cok sıkıntılı hic bir şey eskisi gibi değil ama artık bir şey yapmak istiyorum. Lutfen bana bir akıl verin bi yardımcı olun