Admin lutfen konuyu onayla insanlar bilgilensin.
Arkadaşlar internetteki yorumlara guvenerek justanotherpanel denen lanet panele guvendim. İstediğim bir servis vardı fiyatı gayet ucuzdu panelim yok bireysel alışveriş olacaktı. Uye oldum baktım odeme yontemlerine kredi kartı odeme yontemi yok. Neyse ticket attım adama ac diyorum inat ettiler kredi kartı sistemini acmadılar. Neyse BTC ile ode minimum tutar 1 dolar dediler iyi dedik. Bitcoin odeme sistemleri bile sacma sapan 5 dolar atayım dedim sonra sorunsuz olursa 200 dolar yuklerim dedim. 5 dolar odeme icin bitcoin sectim sacma bir pencere acıldı coin base diye oradaki adrese BTC attım daha sonra 4-5 dakika bekledi odeme onaylandı. Sonra sistem 0.00002 fazla odedim diye parayı aldığı halde fazla odeme hastası verdi lanet olsun dedim istemiyorum 3 kuruş odedigim fazla parayı zaten. Siteye baktım odeme yaptığım halde hesabıma 5 dolar bakiye gelmedi. Ticket actım 9 saat oldu geri donen yok. Hizmetleride odeme yontemleride berbat destek denen bişey yok ticket aciyosun 2 gun sonra donuyorlar. Hic bulaşmayın iyi ki buyuk bir miktar para atmadım. Fazla mazla odemisim işte istersem 1 dolar der 100 dolar atarım sanane resmen bakiyeyi ic ettiler odedigim para hesaba gelmedi.
JustanOtherPanel paramın uzerine yattı!! (5 $)
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- JustanOtherPanel paramın uzerine yattı!! (5 $)