Merhabalar,

Yaklaşık 12 yıldır kullandığım gmail hesabımı artık değiştirme zamanımın geldiğini duşunuyorum. Bunun sebebi olarak,

1 - Google reklam hesabım kapandığı icin artık bir hesap acamıyorum. Farklı bir hesapla acsam bile yakalanıyorum.
2 - Pinterest hesabım kapandı ve yine aynı şekilde farkl bir hesap acsam bile yakalanıyorum.

Şimdi sizlerden isteğim sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Bu gmail'e kayıtlı bir dunya datam var. Arama kayıtları, parolalar, kayıtlı siteler vs vs. Bunları toplu olarak indirme şansım var. Yukarıda saydığım engelleri aşmak icin vds/vps alabilirim ama bunlar da kişisel bilgisayarım gibi rahat edeceğimi duşunmuyorum.

Birkac gune ( Hatta vds kafam da ayarlarsam bugunden tez yok) online mağazam icin pinterest calışmalarına başlayacam.

Ben yeni bir format atıp bu formatla birlikte yeni bir gmail acarak yoluma girmeyi duşunuyorum ya da her yıl 300 - 500 verip vds ayarlayacam. Tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.

Edit : Dediğim gibi dataları indirme şansım var. Bu dataları yeni gmail'e kayıt ettikten sonra sıkıntı yaşar mıyım. Yani oradan da yakalanma şansım var mı