Merhabalar arkadaşlar daha onceden bir defada olsa bir konu acmıştım durumlarımla ilgili ama yinede acmaya karar verdim ve icimi dokmek istedim.
Bundan 6 ay oncesinde evlendim ve eşimi kacırarak evlendim ne anne nede baba iki tarafımızında kimsesinin yardımı olmadan ayakta durmaya calıştım şimdiye kadar ama artık ayakta durucak tÂkatim kalmadı. Eşim 3 aylık hamile ilk aylarda bir duşme tehlikesi gecirmişti ve atlatmıştık ama şuan tekrar aynı şekilde rahatsızlık gecirdi ve sigortamız olmadığı icin maddiyat gucunden sıfıra dayandım. Sattığım ve arkasında durduğum onca iş yaptım ama şu gunlerde hic birşekilde kafam hic birşeye basmıyor ve sıfıra duşmekten cok -'ye duştum. İşsizim Serik gibi bir yerde hayat sezonluk geciyor evlenmeden once duzenli olarak calışıyordum Antalya da yaşıyordum ama şimdi Serik'e taşındığım icin hic bir şekilde iş olanağım olmadı. Eşim tekrar aynı şekilde duşuk tehlikesi gecirip rahatsızlanıp hastaneye kaldırdıktan sonra 3. gununde evden cıkartıldım ve eşyalarımı depoya kaldırmak zorunda kaldım. Komisyon ve depozit istenildiği icinde ev tutamadım ama bir şekilde tutmak icinde elimden geleni yapmaya calıştım. Ev kirasını odeyebilmek icin televizyonumu sattım atlattım 2. ayımda eşim rahatsızlandı camaşır makinamı sattım ona harcadım ve satıcak birşeyim kalmadığı icinde kirayı odeyemedim adamla fazlasıyla haşır neşir karakolluk dereceye geldik ve sonunda evden cıkartıldım.
İcraalar bir yandan , eşimin bu rahatsızlığı bir yandan ; icinde kaybolduğum onca sorun bir yandan. Kafayı yememek icin elimden geleni yapsamda kafamda onca soru ve sorunlar varken ; UYUYAMIYORUM ARTIK! gunde 30 dakika uykuyla ayakta duruyorum.
Allah kimsenin ne kendisine ne ailesine nede coluğuna cocuğuna dert vermesin.
Bu dunyada yaşayan onca insana yardım eden Rabbim bizede elbet bir gun yardım edicektir hayırlısıyla..
Birilerinin acıması icin değil sadece icimi dokmem gerek artık iyice bunaldım herşeyden bu denlidir paylaşmam.
Canıma tak etsede , yaşıyorum.
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Canıma tak etsede , yaşıyorum.