merhaba
4 ay once normal doğum ile doğum yaptım. Doktorum habibe hanım idi. Muayeneler esnasında cok guler yuzlu, cana yakın ve rahatlatıcı bir tarzı olduğu icin normal doğumda kendisi ile cok rahat edeceğimi duşunurken doğum esnasında taban tabana zıt profil cizdi. Ben sancılar icinde yatarken bana fırca atmakla kalmayıp diğer doktorlara beni şikayet ediyordu. Sebep ise bebek hareketleri yavaşladığı halde doktora haber vermemiş olmam, halbuki zaten hamileliğin sonlarında yavaşlıyor bebek hareketleri. Eğer sezeryan duşunuyorsanız sorun yaşamazsınız ama normal duşunuyorsanız hic tavsiye etmiyorum. Sancıları yaşarken o esnada sizin icin en onemli kişi doktorunuz oluyor ve o da karşınızda yer alıyorsa tamamen kabusa donuşuyor. Normal doğum duşunduğum icin boyle rahatlatıcı ve guler yuzlu bir doktoru tercih etmiştim ama tam bir hayal kırıklığı oldu. Başka bir arkadaşım da normal doğumda sinirlenip doğumhaneyi terk ettiğini anlatmıştı. Neye kızmış olursa olsun doğum sırasında yapılmayacak davranışlar sergiliyor kendisi. Ayrıca Acıbadem en pahalı hastanelerden biri, paranla rezil olmak tam anlamıyla buydu.
habibe seyisoğlu
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- habibe seyisoğlu