Cıktığı zamandan beri Galaxy Buds almayı duşunuyorum telefon olarak Note 8 kullanıyorum 4 gun once arkadaşımın Apple AirPods v1 cihazını bir gunluğune deneyimledim. Acıkcası şık bir cihaz, bağlanılabilirliği kolay geldi fakat yonetim acısından uzerindeki jestleri vs. kullanamıyordum bunun icin bir uygulama geliştirilmiş AirBattery isimli onu kurunca nispeten tum ozellikleri kullanılabilir hale geldi.
Fakat cihaz benim kulağıma pek oturmadı kafa sallama hareketlerimde bile yavaş yavaş kendini bıraktığını hissediyordum bu yuzden hoşuma gitmedi. Ses kalitesi olarak uzerine ozelleştirme yapmama rağmen ( Bas ve Tiz guclendirme , +6dB ses cıkış gucu) kutudan cıkan kablolu AKG kulaklığımın yerini tutmadı belki bu sorun kulağıma tam oturmamasından kaynaklı olabilir.
Apple bilgisayarlarım olduğu icin ve mikrofon kalitesi AirPods'ta daha iyi olduğu icin onu duşunuyodum fakat deneyimleyince muzik kalitesini de beğenmedim. Acaba Galaxy Buds alsam pişman olur muyum ?
İki cihazın da ayrı ayrı incelemelerini (Turkce & İngilizce) ve birbirleriyle karşılaştırmalarını izledim AirPods daha iyi deniliyor.
Sizce hangi cihaz daha uygun olur benim icin ?
Kulaklık Galaxy Buds vs AirPods v2
Giyilebilir Teknolojiler0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Giyilebilir Teknolojiler
- Kulaklık Galaxy Buds vs AirPods v2