""Not; hamileliği riskli olmayan kardesler okumasin uzulmesini istmemem. Başından gecenlere icimi acmak istedim nasıl aşıcam bilmiyorum yardim edin....""
15 haftalikken bebegimin ani bir şekilde kalbî durdu. İcimde bir hafta olu olarak kalmış. İki hafta once trizomi 13-18 de 1/50 oranla riskli cıkmıştı korkudan ve emin olmak icin Fetal dna testi bile yaptik temiz cikmisti bağlandım cok daha fazla sevdim yavrumu. O testle de kromozoma bakip kesin sekilde kız olduğunu soylediler daha mutlu oldum.. koşarak cinsiyeti icin esime moral olsun diye balonlar aldim susledm heryeri. Oğrendi cok mutluyduk sanki hayata yeniden basladkk bebegiminiz saglikliydi fetal dna temiz cikmisti hersey yolunda giriyordu şukur dedik. Bi cumartesi gunu 21 agustos 2021 de tuvalete gittim ve kahverengi akıntı gordm onemsenmeyecek seviyedeydi yine de icime korku dustu eşime dil ucuyla soyledim dr hemen hastaneye gelin dedi. Gittik. Kanamayi gordugunu soyledi ama kalbine en son baktı ve gup gup atan kalbi atmıyordu. O anı atlatamiyorum insan kendi kalp atışı durdugunu hissedee mi oyle hissettim. Bana bakamadi Dr esime soyledi. Ağlayarak odadan ayrildik. Haftasonu kendi dr yoktu baska doktor ilac verecek dusurmeye caslicz dedi. 7 de 12 de iki kere ilac verdi ağır dogum ağrısı cektim gecmedi. Sabaha karşı 3 de bebegim beni bırak artık dedim ve suyum geldi gercekten yaşamak oyle zor ki kimsenin ama kimsenin başına gelmesini istemem. Birakti beni yavrum. Dr geldi o sirada pazar sabah 6 ve elleriyle beni dogumhanede uyanikken yavrumdan kopardi aldi. Elinden geleni yaptin ama bazen olmaz dedi. Hakliydi. Aglamakdan baska bisey yapamadim adını bile soyleyemedim kızımın. Sonra kurtaja hazirladi mavi onluk giydirdi sanki ceset gibiydim bitmiyene bir ızdırap icinde kurtaja girdim soğuktu cıktığımda bu sure gozlerim gormedi eşimi ve annemi gordum cok mutlu oldm ama artık kızım icimde degildi. Ah o boşluk. Dolmayacak bişey surekli kanayan bir yara kaldi. Evdeyim bu olay olali 3 gun oluyor. Atlatmak icin dua ediyorum. Rabbime hamd ediyorum bir kere isyan etmedim hayirlisini istemistik hayirlisi buymus dedim ama icimde bir yangin var sonmuyor. Basiniza gelen oluysa nasıl atlattiniz bana yol gosterin tekrar bebeğim olur mu tekrar eskisi gibi olurmu cok derinlerde kaybolmuş gibiyim..