Selam kızlar, yıllardır bebek sahibi olabilmek icin cabalayıp duruyorum benimle benzer sorunları yaşayanlar,atlatanlar var mı acaba?
Toplamda 4 kez hamile kaldım 1 i kimyasal 2si kalp atışı hic olmadı kurtaj sonuncusu kalp atışı durması sonucu kurtaj.
Son 3 unde clexane kullandım kan pıhtılaşması eğilimi tespit edildi ama sebep bu değildir tesadufi dedi doktorlar.
Şimdi gittiğim doktor ise 2 ay folbiol Benixol sonrası hamile kalmaya calışmamı ve her adetten 3 gun once kan tahlili yaptırıp eğer hamileysem aramamı, steroid ve clexane a başlayacağını soyledi.
Tabi bu arada bana bi suru tetkik yapıldı histereskopıler, rahim genişletme ameliyatları, rahim filmleri ,lenfosit aşıları vs.
Kendimi caresiz hissediyorum ve buna engel olamıyorum.
Bi de her hamilelikte bikac kilo aldım kaldı bende steroid oncesi kilo da vermem gerekiyor onerileriniz var mı? Başka neler yapabilirim?
Guncel; diyetisyene gittim 66 kilodan 56 kiloya duştum ve o ara hamile kaldım. Gunde 2 doz 0.6 clexane ,2 doz deltacortil 0.5. 1 tane aspirin 3 tane 200 mg progesteron, 1 tane de folbiol kullanıyorum. Bugun 6+5 hamileyim yarın kalp atışı duymak icin doktora gideceğim. İnşallah bu kez olacak.
Son guncelleme: hamile kaldım 8 hafta civarında kalbi durdu. Yaklaşık 2 ay gecti genetik sonucunu bekliyorum. Belki tup bebek deneriz dedi dr. Sanki kek kabarmadı. Olan bana oldu anlayacağınız.