Hala bir bluetooth kulaklık secemedim. Kafa ustu ile kulakici kulaklığı karşılaştırınca otomatikman birinde 10mm birinde 30mm surucu var deyip kendimi kulakustune doğru yonlendiriyorum. Birde kulakici kulaklıkların kabloları genelde ince oluyor her ne kadar dikkatli bir kullanıcı olsamda korkutuyor bu. Basslar onemli benim icin. Tizi pek anlamıyorum ben galiba.
JBL T500BT duşundum dipses oluyormuş sanırım boştayken falan. Film izlerken gercekten can sıkıcı olabilir. Samsung Level U Flex duşundum, bir zamanlar bayağı pahalıydı duşmuş fiyatı şuan 300 lira. Ama ne bileyim 300 lira kulakici bir kulaklığa verilir mi duşuncesindeyim. Bass onemli benim icin. Gumbur gumbur istiyorum. Birde şu QCY markasını duşundum boyle Airpods tarzı kablosuz bluetooth olanlar gibi. Onlarda da senkronizasyon sıkıntısı varmış galiba. Acayip simetri hastasıyım milisaniyelik gecikme olsa deliririm heralde. Her kulaklığın altına super yazanda var bassı kotu şoyle kotu boyle kotu diyende var ne yapacağım bilmiyorum valla.
En fazla 300 lira dolaylarında:
Bassı kuvvetli Mikrofon kalitesi goruşme icin yeterli Film izlerken, oyun oynarken gecikme yapmayacak Bir bluetooth kulaklık onerir misiniz?
Birde kulakustu mu kulakici mi tercih etmeliyim?
300 TL Bluetooth kulaklık onerisi
Kulaklık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Giyilebilir Teknolojiler
- Kulaklık
- 300 TL Bluetooth kulaklık onerisi