Bu konun amacı bu kişiden dolandırılanlar(bende dahil) birlik olup bu kişiye yasal olarak gerekli cezayı verdirtmek bir kac kişi tek başına denemiş fakat sonuc alamamış ve bu kişiden bayada mağdur varmış bu yuzden hep beraber olmak icin bu konuyu actım.Cunku bizzat bu kişiyle uğraşıcam sadece bu kişiden mağdur olanlar beraber hakkımızı arayalım emin olun birlikte sonuc cıkacaktır ve bu kişiye dur denilmedikten sonra bu şekilde devam edicektir.
Aylar sonra hala devam ediyorsa yinede devam edicektir cunku o kadar rahatki kimse hic uğraşmamış aşağıdaki konuşmalardan analrsınız az cok.
İletişim;PM veya Skype;yasinsir11 mail;[email protected]
Konu Hakkında Bilgi;
@beyinfırtınası adlı kullanıcı yaklaşık 4-5 ay once kanal satıyorum diyip odemeyi aldıktan sonra boş kanal ve eğitim seti gibi benzer şeyler verme şeklinden dolayı bende (yeni) olmak uzere dolandırdığından forumdan uzaklaştırıldı.
Kişi hakkında acılan bulabildiğim şikayet konuları;
https://www.ytpara.com/sikayetim-var...ayetciyim.html
https://www.ytpara.com/sikayetim-var...diricilik.html
Ve bende bu kişiyle bir kac ay once kanal icin anlaşma yapıldı aylık 700 kazandırıyor dedi siz para bulana kadar artarsa fiyatta artar dedi tamam anlaştık parayı buldum konuştuk ettik analitycs vs. attı konuştuk filan kanal alımı icin anlaşıldı ve ozelliklede kanal alışverişimiz belli olsun diye işte şu zaman kadar alırsam kazncar adsemseme yansırmı vs. gibi sorular soruldu ve anlaşıldı odeme(2500 tl) yapıldı ve kendiside dedi yanında eğitim setide vericem dedi anlaştık.
Biraz bekletti işte gmaile bağlı sitelerim var vs. gibinsdne bekledim sonra geldi boş kanal ve eğitim seti kanal daha tel onayı bile yok gerisini siz duşunun.Sonraıs ise malum yok biz oyle anlaşmadık vs. vs. diyip bir cok kişiyi bu şekilde dolandırmaktadır.

Konuşma sona doğru benim ağır konuşamalrıdma geciyor cunku o an kan beynime sıcradı askere gitmeden yatırım amaclı ayırmıştım o parayı umrumdada değil savunma oalrak yapabilecğei tek şey bu olur.
Butun mağdurları bekliyorum.