herkese meraba arkadaşlar 22 haftalık hamileyim bir hafta once sabah sağ alt karın ağrısı ile uyandım ama ne ağrı ki hic sormayın hareket ettitmiyo once gaz sancısı falan dedik ama tabi değildi neyse guc bela yataktan kalktım wc gittim idrar yaparken ağlama haddine geldim ki ağlıyodum da zaten hemen kadın doğum doktorumu aradım bana apandisit olabilir bi acile git muayene ol dedi bayram nedeniyle koydeydik en yakın hastaneye gittik ve bana idrar yolu enfeksiyonu var deyip gonderdiler doktorumu aradım dedim ki idrar yolu enfeksiyonu varmış muayene bile etmedi gonderdi beni dedim doktorum saolsun illa bi doktora muayene olmamı soyledi neyse eve geldim akşama kadar gitmedim evde dinlendim gecer diye tabikide gecmedi akşam acil bi başka hastaneye gittik ve acil doktoru apandisit olabilirdedi cerrahı cağırdı radyolog geldi falan dediler acil amrliyata alcaz duşun kararını bize bildir kendi doktorum da ameliyat derlerse mutlaka ol dediği icin hemen tamam dedim ve cok kolaybi ameliyat olur nasıl olsa diye rahat rahat girdim ameliyata cok şukur ameliyattan cıktıktan sonra bebeğim sağlıklıydı ama benim inanılmaz bi ağrım vardı acık ameliyat oldum bebek buyuduğu icin kapalı yapamayız dediler şuan ameliyat olmamın ustunden bir hafta grcti fakat benim ağrılarım hala devam ediyo gaz sancısı da cekiyorum ama ameliyat yerimle ilgili hic bi ağrım yok doktor bi sorun olmadığını soyluyo bebeğim de sağlıklı fakat ağrılar hic dinmiyo hergun hastaneye gidim iğne serum yaptırmadıkca da ağrım gecmiyo başına boyle bi olay gelen varsa paylaşırsanız sevinirim