Merhabalar bu siteye o kadar girip cıkıp hamilelik belirtilerine bakıyordum ki anlatamam. Bir sure sonra artık vazgectim. Akışına bıraktım. Benim eşim asker ve her zaman yanımda olamıyor. O yuzden bizim şansımız cok azdı. Ama artık bende hamile kaldım ve butun belirtilerimi surekli bu siteye girip bakan anne adayları icin yazmak istedim. Biz 1.5 yıllık evliyiz. Bir zamanlar bende acaba hamile miyim ? Belirtileri nasıl anlarım diye kafa yoruyordum. Oncelikle belirtiler herkesle bir olmuyor en belirgin hamilelik belirtileri bile en başta belli olmuyor. Herkesin vucudu farklı şekilde tepki verebilir. Benim belitilerim ise;

- Karın ağrısı: ama regl olacak gibi bir ağrı oldu kasıklarıma kadar ağrı vardı belim de oyle
- Halsizlik: kafamı bile kaldıramadım gece yatmazdım sabah kalkamazdım o derece yani
- Akıntı: bazen cok bazen az oldu yani kafa karıştırıcıydı
- Goğuslerim cok siskindi ve ağrısı da cok vardı ama regl doneminde ki gibi olunca hamile olacağım aklıma gelmedi
- Baş ağrısı cok vardı hic basım ağrımazdı ve ilk defa bu kadar ağrılarla uğraştım diyebilirim
- Bacak ağrılarım cok vardı artık gece uyuyamıyordum

Bu arada en son 27 Kasım regl oldum ve 3 Aralık da bitti. Eşim yanımda değildi. Aralığın sonunda gelmesini beklerken erken izne geldi ve tam yumurtalama donemine denk geldi. Yumurtalamadan 2 gun once tam gununde ve sonraki gunlerde ilişki oldu. Yani yumurtalama doneminden once ve sonra mutlaka ilişki olmalı.
Ne midem bulandı ne de baş donmesi oldu bende. Regl tarihinden her zaman 2 3 gun erken olurdum ama bu sefer olmadı. Regl 2 gun gecikince erken gebelik testi yaptım ve anında sonuc cıktı. Şunu da demek isterim ki ben vucudumu cok dinleyen biriyim. Yani en iyisi 1 gun bile gecikse regl test yapın derim. İnşallah Allah isteyen herkese bir evlat nasip eder. Umarım bu bilgiler sizlere yardımcı olur. Şuan 3 haftalık hamileyim. Beta HCG ilk once 166.5 2 gun sonra 424 cıktı. İnşallah yarın da ultrason da gorebilirim.