Merhabalar, sizlere yasadigim mucizevi gebelikten bahsetmek istiyorum biraz uzun olacak ama şimdiden belirteyim 2,5 yıllık evliyim. 9 aylık evliyken hamile kalmak icin korunmadım o ay olmayınca doktora gittim pcos var gebe kalman cok zor ama deneyelim dedi doktor. Klomen verdi takip etti ve yumurtaların buyumemiş cok Cetin bu ay zaten olmaz diğer ay gel tedaviye başlayalım dedi. Hic mi olma şansı yok dedim olursa mucize olur dedi. Ve evet mucize yaşandı o ay hamile kaldım. Taramalara kadar bi sıkıntı yoktu taramalarda ikiz olduğunu ama birinin sağlıklı olmadığını ( tıp dinde trap yanı kolu kalbi bası yok) oğrendim 23 haftaya kadar boyle gitti kalbinde sıkıntı olur operasyon yapalım dediler ama saglikli olanda olebilir dediler izin vermedik bi gece aniden suyum geldi hastaneye gittik 10 gun yattım ve bi gece plesenta dekolman ile cok fazla kanamayla sezeryana alındım bebeklerimin ikisinide kaybetip ellerimle toprağa verdim. Unutmaya calışıp 5 ay sonra yeniden denedim ve hamile kaldım cok şukur bu sefer de 9.haftada kalbi durdu kaybettim. Kurtaj oldum. Kurtajdan sonra hic korunmadım bu ara da bebeklere test yapıldı bana ve eşime test yapıldı hic bi olumsuz durum yok sadece bende hafif pıhtılaşma cıktı. Neyse kurtajdan sonra Heray doktora gittim ama maalesef bi sonuc yok femara kullandım olmadı doktora en son şubatta klomen verdi takipe cağırdı gene yumurtalarım hic buyumemiş bu ay asla olmaz dedi diğer ay iğnelerle devam edicez maliyetli dedi. Bu arada bende ovulasyon yapıyorum bi yandan dediği gibi yumurtlama da goremedim hatta testleri de o cok bilindik markadan aldım ikisinin tam koyulugunu asla goremedim kadına da attım zaten oda yumurtlama degil demişti neyse doktor oyle deyince bende artık bıraktım ve zayıflamaya calışmam lazım diye kendime yeni yol cizdim diyestiyene yazıldım cok guzel haftada 2 kilo verdim falan cok mutluyum. Ayrıca doktora olumsuz konuşunca ben iliskide oyle ayakları havaya dikme sabaha kadar hareketsiz yatma olaylarını yapmadım gayet rahat takıldım hemen banyomu tuvaletimi yaptım. Adetim 3 gun gecti ama benim hep gecikir takmadım doktorda gecikebilir dedi zaten. Aktardan bagirsaklari boşaltıcı yanı Musil gorevi goren bi ilac alıcaktim. Ama icime bi şuphe duştu test yapayımda oyle iciyim vicdan azabı cekmeyim dedim. Herneyse testi damlattım bisey yok iki dk gecti ustunden bi yandan da uzerimi değiştiyorum gozumun ucuyla baktım ki cizgi var ben sok nasıl olur ne zaman olur diye kendime soruyorum ve hungur hungur ağlıyorum. Akşam kan verdik ve 90 cıktı Artık herkese yalan soylemek istemiyodum cok bunalmıştım cok guzel bi zamanda geldi hala da inanamıyorum allahim isteyen herkese nasip etsin asla umudunuzu kaybetmeyin