Arkadaşlar bir coğumuz paypal kapandığı icin, bazı partnerlerden odemelerimizi alamaz hale geldik. Bu yuzden ben baya bir araştırma yapıyorum. Henuz kesin bir cozum bulamadım ama bazı ornekler var. Eminim benim gibi bu duruma cozum arayanlarınız vardır. Bu yuzden bu konuyu actım. Hep birlikte burada cozum onerilerimizi tartışabiliriz.
Ben şuan payoneer ve paypal bağlantısını araştırıyorum. Bu payoneerin bize vermiş olduğu sanal hesap ile paypal kullananlar var sanırım.
https://paypalamerikahesabi.wordpress.com/ şu blog sitesinde bazı yazılar yazılmış bu konu ile ilgili. Ben site sahibine ulaşamadım. Ulaşsam daha net bilgi alabilirdik kendisinden. Ayrıca yt 'de bazı videolar var payoneer paypal bağlantısı uzerine.
Bir de ben Kıbrıs seceneğini duşundum ama ona da kesin bir yanıt bulamadım. Cunku Kıbrıs'ı coğu ulke tanımıyor. Paypal da oraya odeme yapmıyor olabilir denilmiş forumlarda.
Umarım cozum uretebiliriz. Bu konuda bilgili arkadaşlar paypal işlemleri ile ilgilenen arkadaşlardan da bize destek olmalarını talep ediyorum.
Paypal Odemelerine Cozum Arayalım
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Paypal Odemelerine Cozum Arayalım