Alttaki 3 kulaklık hakkında cokca yorum okudum. Huawei haric ama hÂl tam emin olamadım. Son kez buraya sormak istedim.

Anker SoundCore Liberty Air 2 Pro TWS ANC Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Anker SoundCore Liberty Air 2 Pro TWS ANC Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

En cok bu modele kafam yattı cok iyi bir performans verdiği hakkında bircok yorum okudum ama bircok kişide sıkıntı cıkarmış.

Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Başta bu modeli duşunuyordum ama Windows'ta bariz sıkıntıları olduğunu duydum yine de ona rağmen tercih edilir mi?

Huawei FreeBuds 4i ANC Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Huawei FreeBuds 4i ANC Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Arkadaşım Pro modelini kullanıyor ve o modelin hem mikrofon hem de ses kalitesini cok beğenmiştim. Bu modeli hakkında pek bir bilgim olmasa da Pro modelin verdiği performanstan dolayı bu modele sıcak bakıyorum.