Belki korkudan yanlış anlamışımdır olayı bilmiyorum ama olanları anlatacağım.

Kısaca ozetlersem Bluetooth'lu kulaklığıma aynı anda 3 kişi bağlandı. Tanımadığım biri turku actı.

Kulaklığımın markası JBL 500BT. Kulaklığıma bir turlu bağlanamıyordum. Actıktan sonra da birden bağlanma sesi cıkıyor ve mavi ışık yayıyordu. Yani benden başkası bağlanmıştı. İlk baş babamdan şuphelendim kulaklığı mikrofon gibi kullanacak falan diye duşundum.
İnternetten araştırırken ses acma ve ses tuşları arasındaki tuşa 2 sn basılı tutunca kulaklığa aynı anda 2 kişinin bağlanabildiğini oğrendim. Oyle yapınca ben bağlanabilmeye başladım.

Sonra biraz daha kurcaladım aynı kombinasyonu ses kısma ile yapınca da bir şeyler değişiyor tam cozemedim. Sanki başkası bağlanabiliyor tekrardan gibi bilen varsa sevinirim. Sonra ablamın telefonundan denedik o da bağlandı. Sonra birden kulaklığımdan turku calmaya başladı. Telefonlarımızın sesini kısıp actık ama bizden değildi.

Nasıl oluyor bilmiyorum ama kulaklığıma 3. kişi bağlıydı. Babamın telefonuna da baktım ama Bluetooth'u kapalıydı.

Detaylı anlattım cunku belki yanlış anladığım bir şey olmuş olabilir. Bunu detaylardan yakalabilirsiniz.

Kulaklığıma nasıl format atabilirim. Ses acma ve kısmaya 5 sn basılı tutma olayını denedim. Kapatma tuşuna da 15 sn basılı tutmayı denedim olmadı. Belki ben beceremedim.

Bir de kulaklığımı tekrardan sadece bir kişinin kullanabileceği moda nasıl cevirebilirim eğer format atılamıyorsa soyleyebilir misiniz? Yardımcı olursanız cok sevinirim.