valla nasıl oldu ne oldu tam olarak bilmiyorum ama bu ay 2 gun geciktim normalde eskisi gibi hemen gidip yapmazdım kendimi dizginlerdim fakat icime mi doğdu neyse artık gittim idrar testi yaptım. idrarı damlatır damlatmaz direk ikinci cizgi cıkıverdi saniyesinde ama cook kırmızı değil tabi biraz daha acık pembe olarak.. neyse gozlerime inanamadım tabi emin olmak icin hemen ertesi gunu bekledim ve tekrar yaptım yine aynı şey oldu Allah Allah dedim iyice şuphede kaldım cunku kendime nedense hic imkan vermiyor gibiydim onca denemelerden uğraşlardan sonra. neyse dun sabah erkenden gittim kan testi verdim Beta hcg değerim 54 cıkmış yani gebelik cook yenide olsa var gibi duruyor. bu hafta ki seruvenim boyle oldu şimdi sorum şu madem bir gebelik Allahın izniyle var şuan veya oluşmaya calışıyor, peki bu adet sancım neyin nesi ? hani adet olmak uzereyken boyle kasıklarımız suzuluur ince ince sızlamalarımız olur ha oldum ha olucam deriz ya 2 / 3 gundur hep bu şekilde ve ben bu seferde olmaz tutmaz diye şimdiden cok korkmaya başladım. gece kabuslar gore gore sabah ettim valla

bu sefer cidden guzel yorumlarınıza ve her zaman saygı duyduğum tecrubelerinize her zamankinden cok daha ihtiyacım var cunku ben hala şoktayım kendimi adapte edip doğru duzgun sevinmedim bile...