Gebe kalamıyorum
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
-
27-09-2022, 04:48:00Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 29 Haziran'da evlendim yani 4 bucuk aylık evliyim nerdeyse. 23 yaşındayım. Evlendiğim ilk andan beri gebe kalmak istiyorum etrafımdaki insanların her ay sormalarını kaldıramıyorum kulak asmamaya calışıyorum ama ister istemez etkileniyorum. Evliliğimin 2. ayinda rutin kontrol icin doktora gittim bir sorun cıkmadı. Bu ayda cok umitliydim. Sizce neden olmuyor ? Yumurtlamayı gunu gunune takip ediyorum bir ara soğan kuru denedim hala deniyorum. İlişkiden sonra ayaklarımı kaldiriyorum ayağa hemen kalkmiyorum vs. Benden sonra evlenenlerin hamilelik haberini duyuyorum. Cevremde eşimin ailesinde benden sonra evlenenler bile sanki bana inat hamile kaldilar. Herkes soruyor herkes. Baba bir yol gosterin. Psikolojim bozuldu evin icinde her ay adet gordukten sonra oturup ağlıyorum. Deli gibi dua ediyorum adaklar adıyorum. Yaptığım cabaları eşime asla gostermeden yapiyorum ki o da farklı bir psikolojiye girmesin beni kusurlu gormesin. Varsa bildiğiniz emin olduğunuz kesin bir yol bir dua ne olur banada soyleyin. Omur boyu duacınız olurum. Şimdiden teşekkur ederim.